making01Imaginati-va atelierul nostru sub forma unei officina antice: un grup restrans de oameni care realizeaza manual obiecte din materiale naturale precum lana, piele, sticla, os, metal si ceramica.

Incercand sa intelegem metodele si efortul artizanilor din trecut, ne inspiram din obiecte si simboluri ale civilizatiilor antice, in special dacica si romana. Ne pasioneaza istoria si consideram ca cercetarea si retrairea sa (prin reenactment) sunt elemente esentiale in intelegerea prezentului si in pastrarea traditiilor.

Atelierul nostru se adreseaza atat reenactorilor, cat si celor pasionati de istorie in general, celor care doresc sa cultive valorile trecutului. Si noi tinem la aceste valori, motiv pentru care o parte din castig il donam asociatiei de reenactment Virtus Antiqua.

Dupa cum probabil se intampla si in antichitate, activitatea atelierului nostru depinde de o serie de factori: disponibilitatea materiilor prime, durata diferitelor etape de lucru, comenzi pe rol, etc. De aceea, preferam sa nu emitem termeni si conditii, ci sa discutam cu clientii, sa aflam ce isi doresc si in cat timp au nevoie de obiectele comandate. Termenele de realizare si costul elementelor personalizate se discuta in fiecare caz in parte, dandu-ne silinta sa multumim pe toata lumea.

 

02Totusi, din moment ce marea majoritate a obiectelor si decorurilor sunt realizate manual, trebuie sa stiti ca nu putem realiza doua obiecte absolut identice si ca vor exista, inevitabil, unele mici diferente intre ceea ce vedeti pe site si ceea ce veti primi, realizat la comanda.

De asemenea, va rugam sa consultati instructiunile de folosire si ingrijire, deoarece unele produse necesita atentie in manevrare/spalare. La produsele de imbracaminte in mod special va rugam sa realizati atent masuratorile; daca inadvertentele se datoreaza masuratorilor dvs gresite, nu mai avem ce face. In cazul unor deteriorari cauzate de eventuale erori de realizare, putem discuta despre inlocuirea produselor sau putem gasi alte forme de rezolvare a problemelor aparute.

Nu ezitati sa ne scrieti pe adresa de contact (contact@atelieruldeistorie.ro) sau sa ne telefonati (0748884543).