Pentru a stabili impreuna detaliile comenzii dvs., termenele de realizare ale produselor si expediere, va rugam sa ne contactati. Expedierile in tara se realizeaza doar prin posta/curier sau prin predare personala, in Cluj-Napoca. NU avem un magazin propriu-zis, dar ne puteti vedea la diverse targuri si evenimente de reenactment de-a lungul anului. Expedierile in strainatate se fac prin Posta Romana, cu plata prin transfer bancar sau PayPal. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

La pretul produselor se adauga taxele de curierat rapid sau expediere colet prin posta si ramburs.

 • Curier: FAN CURIER (ca. 21-22 RON ). Pachetul ajunge la dvs. acasa in 24-48 de ore.
 • Mandat postal: Posta Romana (12 RON). Avizul de ridicare al coletului va parvine in cateva zile si apoi il ridicati de la oficiul postal aferent. Daca adresa din buletin nu corespunde cu cea de expediere, exista varianta trimiterii post restant (nu veti primi aviz, va trebui sa intrebati la oficiul postal dorit in 3-4 zile de la expediere) (varianta costa 14 RON).

La comenzi de peste 350 RON transportul este gratuit în localităţile cu acoperire din ţară, prin curier, sau prin poştă.

Daca doriti expediere prin curier, avem nevoie de numele dvs, adresa, si numarul de telefon. Pentru expedierea prin posta, avem nevoie de nume, adresa, si cod postal.

 

masura caciulaPentru masuratori, va punem la dispozitie urmatoarele imagini:

 • prima se refera la circumferinta capului, necesara pentru coaserea la dimensiune a caciulilor dacice. Este de preferat sa va masurati cu un metru de croitorie, dar daca nu aveti unul la indemana se poate folosi o sfoara pe care sa o masurati apoi cu un liniar. Masura trebuie luata pe frunte, peste varful urechilor, si pe ceafa.

 

 • cea de a doua contine masurile necesare pentru camasa (1-6) si pantalonii dacici (6-11):
 1. circumferinta capului
 2. latimea spatelui, masurat de la un umar la altul, pe spate
 3. lungimea bratului, de la umar pana la incheietura palmei
 4. circumferinta pieptului
 5. camasi/pantaloni2015lungimea camasii, de la umar pana la genunchi (la purtare, cu bucla peste  centura, se ridica pana la nivelul coapselor)
 6. circumferinta bazinului (peste fese)
 7. lungimea slitului.
 8. lungimea piciorului, de la talie pana la glezna
 9. circumferinta in talie
 10. circumferinta copasei
 11. lungimea piciorului pe interior, de la slit pana la glezna

Save