Pentru a stabili impreuna detaliile comenzii dvs., termenele de realizare ale produselor si modalitatea de expediere dorita, va rugam sa ne contactati scriindu-ne un email pe adresa contact@atelieruldeistorie.ro, la telefon 0748.884.543 sau completand formularul de mai jos (va rugam sa treceti o adresa de email valabila, altfel nu va vom putea raspunde, si sa verificati si in spam primirea raspunsului).

Expedierile in tara se realizeaza doar prin:

  • posta (colet care trebuie ridicat de la oficiul postal de care apartineti), cu plata la ridicare
  • curier (Cargus), predare personala la domiciliu, cu plata la primire
  • ridicare personala in Cluj-Napoca (pe str. Borhanciului), plata prealabila prin transfer bancar (nu avem casa de marcat, deci nu putem oferi bon persoanelor fizice).

NU avem magazin fizic si nici cos de cumparaturi pe site, insa raspundem prompt tuturor mesajelor dvs.

La pretul produselor se adauga taxele de curierat rapid sau expediere colet prin posta cu ramburs, dupa cum urmeaza:

  • Curier: URGENT CARGUS (ca. 17 RON pt plicuri sau colete de pana la 1 kg.). Pachetul ajunge la dvs. acasa in 24-48 de ore. Plata se face direct la curier, care stabileste pretul exact in functie de greutate si destinatie, si este facturat separat de catre firma de curierat. Vezi localitatile cu acoperire in reteaua Urgent Cargus sau calculeaza tariful.
  • Mandat postal: Posta Romana (12 RON). Avizul de ridicare al coletului va parvine in cateva zile si apoi il ridicati de la oficiul postal aferent. Daca adresa din buletin nu corespunde cu cea de expediere, exista varianta trimiterii post restant (nu veti primi aviz, va trebui sa intrebati la oficiul postal dorit in 3-4 zile de la expediere) (varianta costa 14 RON). Prin posta costul transportului este fix, fiind inclus in factura emisa de catre noi.

 

Pentru facturare si expediere avem nevoie de urmatoarele date:
  • numele dvs.
  • adresa (cea din buletin pt mandat postal): localitate, judet, strada, nr., bloc/cladire, etaj, apartament
  • codul postal
  • numarul de telefon (pt. curier).

Pentru masurare, va punem la dispozitie urmatoarea imagine care se refera la circumferinta capului, necesara pentru coaserea la dimensiune a caciulilor dacice.

Este de preferat sa va masurati cu un metru de croitorie, dar daca nu aveti unul la indemana se poate folosi o sfoara pe care sa o masurati apoi cu grija cu ajutorul unui liniar. Masura trebuie luata pe frunte, peste varful urechilor, si pe ceafa. Ea nu corespunde masurii obisnuite la palarie sau cascheta, deci este esentiala pentru ca pileus-ul comandat sa se potriveasca.

Expedierile in strainatate se fac prin Posta Romana, cu plata prin transfer bancar sau PayPal. Pentru detalii va rugam sa ne contactati. Vom discuta impreuna costul transportului – vezi pe site-ul postei -, taxele suplimentare pt transfer PayPal si termenele de expediere si primire estimate.

Va multumim!

Save

Save