Pentru a stabili impreuna detaliile comenzii dvs., termenele de realizare ale produselor si modalitatea de expediere dorita, va rugam sa ne contactati: contact@atelieruldeistorie.ro, 0748.884.543.

Expedierile in tara se realizeaza doar prin posta/curier, plata ramburs, sau prin predare personala in Cluj-Napoca (pe str. Borhanciului). NU avem magazin fizic si nici cos de cumparaturi pe site. Expedierile in strainatate se fac prin Posta Romana, cu plata prin transfer bancar sau PayPal. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

La pretul produselor se adauga taxele de curierat rapid sau expediere colet prin posta si ramburs.

  • Curier: FAN CURIER (ca. 21-22 RON ). Pachetul ajunge la dvs. acasa in 24-48 de ore.
  • Mandat postal: Posta Romana (12 RON). Avizul de ridicare al coletului va parvine in cateva zile si apoi il ridicati de la oficiul postal aferent. Daca adresa din buletin nu corespunde cu cea de expediere, exista varianta trimiterii post restant (nu veti primi aviz, va trebui sa intrebati la oficiul postal dorit in 3-4 zile de la expediere) (varianta costa 14 RON).

La comenzi de peste 350 RON transportul este gratuit în localităţile cu acoperire din ţară, prin curier, sau prin poştă.

 

Pentru facturare si expediere avem nevoie de urmatoarele date:
  • numele dvs.
  • adresa (cea din buletin pt mandat postal): localitate, judet, strada, nr., bloc/cladire, etaj, apartament
  • codul postal
  • numarul de telefon (pt. curier).

Pentru masuratori, va punem la dispozitie urmatoarea imagine care se refera la circumferinta capului, necesara pentru coaserea la dimensiune a caciulilor dacice. Este de preferat sa va masurati cu un metru de croitorie, dar daca nu aveti unul la indemana se poate folosi o sfoara pe care sa o masurati apoi cu un liniar. Masura trebuie luata pe frunte, peste varful urechilor, si pe ceafa. Ea nu corespunde masurii obisnuite la palarie sau cascheta!

Save

Save